Μέθοδος Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUT (Follicular Unit Transplantation) – Μέθοδος Strip

Οι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών της Bergmann Kord εφαρμόζουν την πιο σύγχρονη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως: την τεχνική FUT (Follicular Unit Transplantation).

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι πέρα από την επιλογή της τεχνικής, το βασικότερο ρόλο διαδραματίζει η ικανότητα του γιατρού να την εφαρμόσει άρτια, η εμπειρία και η αισθητική του αντίληψη, καθώς και η εμπειρία, η εξειδίκευση και η οργάνωση της κλινικής που θα εξασφαλίσει άριστες συνθήκες για την πραγματοποίηση μιας επιτυχημένης μεταμόσχευσης μαλλιών.

Οι εξειδικευμένοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών της Bergmann Kord κατέχουν τις ικανότητες να επιτυγχάνουν απόλυτα φυσικό & ολοκληρωμένο αισθητικά αποτέλεσμα και η Bergmann Kord παρέχει για τη FUT ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ για την έκφυση και βιωσιμότητα των τριχοθυλακίων που μεταμοσχεύονται.
Με την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUT αναπαράγεται ο φυσικός τρόπος έκφυσης των μαλλιών και ως εκ τούτου δημιουργείται απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Τα σημεία υπεροχής της Bergmann Kord για τη μέθοδο FUT:

Ανώδυνη επέμβαση & ανώδυνη μετεγχειρητική πορεία

Δημιουργία «αόρατης ουλής» (invisible scar) στη δότρια περιοχή, που μόνο ένας ειδικός θα μπορούσε να ανιχνεύσει

Δημιουργία και υλοποίηση του Eξατομικευμένου Πλάνου Μεταμόσχευσης Μαλλιών (PHTP) για κάθε ενδιαφερόμενο, για να είναι η μεταμόσχευση μαλλιών μοναδική για κάθε ενδιαφερόμενο

Χρόνος αναμονής μεταξύ 2 διαδοχικών συνεδριών είναι οι 4 μήνες

Απουσία μετεγχειρητικού οιδήματος σχεδόν για το σύνολο των περιστατικών

Η επιτυχής έκφυση και βιωσιμότητα των μεταμοσχευμένων τριχοθυλακίων σχεδόν φτάνει το απόλυτο.

Η ιατρική ομάδα περιλαμβάνει τον επικεφαλής χειρουργό ιατρό, 2 βοηθούς ιατρούς, ιατρό αναισθησιολόγο και 4 εξειδικευμένες νοσηλεύτριες.
Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUT διαρκεί 3-5 ώρες και μετά την επέμβαση δεν απαιτείται παραμονή στην κλινική.
Η επιστροφή στην επαγγελματική δραστηριότητα είναι σχετικά άμεση (οπωσδήποτε εξαρτάται από τη φύση της εργασίας) και σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε να επανέλθετε στην εργασίας σας ακόμη και την επόμενη της επέμβασης.

Περιγραφή της μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών FUT

Η επέμβαση είναι ανώδυνη και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.

1. Ο γιατρός μεταμόσχευσης μαλλιών λαμβάνει συνεχή ιστό από τη δότρια περιοχή
2. Ο ιστός δέρματος διαχωρίζεται στα τριχοθυλάκια που περιλαμβάνει με τη συνδρομή μικροσκοπίων και στη συνέχεια τα τριχοθυλάκια φυλάσσονται
3. Ο γιατρός μεταμόσχευσης μαλλιών δημιουργεί τα σημεία υποδοχής των τριχοθυλακίων στη λήπτρια περιοχή
4. Εμφυτεύονται τα τριχοθυλακία στα σημεία υποδοχής τους
5. Έλεγχος Δότριας – Λήπτριας περιοχής από το γιατρό
6. Μετεγχειρητικές οδηγίες και κατευθύνσεις από το γιατρό
Σημαντική Πληροφόρηση: Στη Bergmann Kord τα τριχοθυλάκια τοποθετούνται αυτούσια & ακέραια* στην περιοχή της αραίωσης και δεν διαιρούνται σε μικρότερα, παρόλο που με τις σύγχρονες τεχνικές υπάρχει η δυνατότητα να διαιρούνται τα τριχοθυλάκια και τα νέα μικρότερα τριχοθυλάκια να μεταφυτεύονται στην περιοχή της αραίωσης.

*Διότι το πιθανό αποτέλεσμα από την εμφύτευση διαιρεμένων τριχοθυλακίων είναι:
– Αυξημένη τιμή για τη μεταμόσχευση μαλλιών, αφού τα διαιρεμένα τριχοθυλάκια δεν αποδίδουν περισσότερες τρίχες
– Λιγότερο φυσικό αποτέλεσμα, αφού η διαίρεση των τριχοθυλακίων αλλοιώνει τη φυσικότητά τους
– Λιγότερες πιθανότητες βιωσιμότητας για τα διαιρεμένα τριχοθυλάκια, εξαιτίας της καταπόνησης που υφίστανται κατά την κατάτμησή τους.

Η δημιουργία της Μετωπιαίας Γραμμής

Το αισθητικό αποτέλεσμα καθορίζεται σημαντικά από τη δημιουργία της μετωπιαίας γραμμής, για το σχεδιασμό της οποίας λαμβάνεται υπόψη το φυσικό μοντέλο της μετωπιαίας γραμμής, η ηλικία του ενδιαφερόμενου, το στυλ, καθώς και τα χαρακτηριστικά, το σχήμα και οι συμμετρίες του προσώπου.
Follow-up Care

Μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών η Bergmann Kord παρέχει 24ωρη ιατρική μέριμνα. Αφού δοθούν αναλυτικές οδηγίες επιστρέφετε στο σπίτι & την επόμενη μέρα πραγματοποιείται στην κλινική μας το πρώτο μετεγχειρητικό λούσιμο και εξέταση από το γιατρό.

Το ιατρικό αρχείο που διατηρείται για κάθε ενδιαφερόμενο συμπληρώνεται και με τις μελλοντικές συναντήσεις με το γιατρό κατά τους επόμενους μήνες για να καταγράφεται λεπτομερώς η πορεία ανάπτυξης των νέων μαλλιών.

Η Bergmann Kord ωστόσο παραμένει πάντοτε στη διάθεση όλων των πελατών για συμβουλές σχετικά με την τριχόπτωση, τη φροντίδα των μαλλιών και για ενημέρωση σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
Εμφάνιση των νέων μαλλιών

Απαιτούνται τουλάχιστον 3 μήνες για να φανούν τα πρώτα αποτελέσματα, τα οποία ολοκληρώνονται σχεδόν στους 10 μήνες. Τα νέα μαλλιά μεγαλώνουν, λούζονται, κουρεύονται, χτενίζονται, βάφονται και δεν έχουν καμία διαφορά από τα υπόλοιπα μαλλιά. Το σημαντικό είναι ότι δεν θα πέσουν ποτέ.
Τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών FUT στη Bergmann Kord

• Απόλυτα φυσικό και αισθητικά άψογο αποτέλεσμα, καθώς αναπαράγει το φυσικό τρόπο έκφυσης των μαλλιών

• Μέγιστη αξιοποίηση της δότριας περιοχής

• Είναι μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες, για όλες σχεδόν τις ηλικίες και τις βαθμίδες αραίωσης

• Δυνατότητα συνδυασμού με άλλες τεχνικές

• Έως και 3.500 τριχοθυλάκια σε μία συνεδρία

• Δεν εγκαταλείπει ορατές ουλές στη δότρια περιοχή μετά την αποκατάστασή της

• Είναι τεχνική που εφαρμόζεται στις διορθωτικές επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών

• Παρέχεται γραπτή εγγύηση για την έκφυση και τη βιωσιμότητα των τριχοθυλακίων που τοποθετούνται

• Αποτελεί τον πιο αποδοτικό και οικονομικό τρόπο για αποκατάσταση της αραίωσης, καθώς επιτυγχάνει ικανοποιητική πυκνότητα από την 1η συνεδρία

Η μεταμόσχευση μαλλιών στη Bergmann Kord εξασφαλίζει απόλυτα φυσικό και ταιριαστό αποτέλεσμα με βάση τα χαρακτηριστικά κάθε ενδιαφερόμενου.