Η γυναικεία τριχόπτωση διαφοροποιείται σε πολλά σημεία σε σχέση με τις ανάγκες που έχουν οι άντρες. Για το γυναικείο φύλο, οι επιλογές για στυλ και χτένισμα είναι περισσότερες και οι απαιτήσεις για πυκνότητα, όγκο και μήκος μαλλιών μεγαλύτερες. Η προσθετική μαλλιών New Age της Bergmann Kord εγγυάται οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αποτελεί ιδανική λύση για τη γυναικεία αραίωση οποιουδήποτε βαθμού.

Εφαρμοσμένη σε χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο, η New Age είναι η κορυφαία τεχνική που εφαρμόζεται  κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου της αιτιολογίας απώλειας των μαλλιών. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε χρώμα, μήκος, πυκνότητα, χτένισμα καθώς τα νέα μαλλιά βρίσκονται σε απόλυτη επαφή με το δέρμα, χαρίζουν αίσθηση φυσικότητας και επιτρέπουν την άσκηση κάθε είδους δραστηριότητας.

 

 

Ανάλογα τη κάθε περίπτωσης και ανάγκες κάθε κυρίας γίνεται προσωπική ενημέρωση και συζήτηση για τις διαθέσιμες προτάσεις και επιλογές.

Διχτάκι New Age: η ιδανική λύση για περιπτώσεις Διάχυτης Αλωπεκίας (Diffuse Alopecia/Alopecia Areata), που αποτελούν την πιο συνήθη μορφή γυναικείας αραίωσης. Τα μαλλιά αποκτούν ένα δεύτερο όγκο ο οποίος εμπλέκεται μαζί με τα υπάρχοντα και έτσι καλύπτονται όλα τα κενά με εξαιρετική πυκνότητα.

Ιδανική πρωτοποριακή τεχνολογία για κάθε τύπο γυναικείας αραίωσης που εφαρμόζεται γρήγορα και με άμεσο αποτέλεσμα για την ενδιαφερόμενη, δημιουργώντας πυκνότητα και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα μιας και είναι μη χειρουργική-επεμβατική τεχνική.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΡΟΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Η κατάλληλη στήριξη αποτελεί εγγύηση για τη σταθερότητα & ασφάλεια του αποτελέσματος της προσθετικής μαλλιών. Το Τμήμα Προσθετικής Μαλλιών της Bergmann Kord εφαρμόζει 3 διαφορετικές τεχνικές στήριξης των πρόσθετων μαλλιών:

  • Hair Weaving
  • Micropoints
  • Grafting