Το Ιατρικό Επιτελείο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών | Bergmann Kord

Οι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών της Bergmann Kord είναι εξειδικευμένοι στη μεταμόσχευση μαλλιών με πολυετή εμπειρία χιλιάδων περιστατικών. Ο επικεφαλής χειρουργός ιατρός κάθε ιατρικής ομάδας πλαισιώνεται από 2 βοηθούς ιατρούς, ιατρό αναισθησιολόγο και 4 νοσηλεύτριες.

Το ιατρικό επιτελείο της Bergmann Kord έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στον ελλαδικό χώρο –περισσότερες από 60.000.

Με άριστη γνώση όλων των νεότερων και πιο εξελιγμένων μεθόδων μεταμόσχευσης μαλλιών και μακρόχρονη εμπειρία, οι γιατροί της Bergmann Kord συνδυάζουν επιστημονική κατάρτιση & ανεπτυγμένη αισθητική αντίληψη για τη δημιουργία απόλυτα φυσικών και άρτιων αισθητικά αποτελεσμάτων.

Με τη συνεχή υποστήριξη της Bergmann Kord, οι γιατροί της μεταμόσχευσης μαλλιών συνεργάζονται με παγκόσμια κέντρα επιστημονικών ερευνών και συμμετέχουν σε όλα τα κορυφαία παγκόσμια συνέδρια του τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Είναι μέλη της Διεθνούς Κοινότητας Χειρουργικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών (ISHRS) και πλήθους αναγνωρισμένων ιατρικών ενώσεων και τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης.