Οι περούκες παθήσεων που αφορούν προσωρινή ή μόνιμη απώλεια μαλλιών προκληθείσας από ακτινοβολίες ή χημειοθεραπείες όπως επίσης και διάφορα είδη αλωπεκίας διατίθενται από τη Bergmann Kord.

Η συλλογή διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας της μητρικής γερμανικής Bergmann.  Η νεότερη τεχνολογία στη κατασκευή τους δίνει απολύτως φυσικό αποτέλεσμα λόγω του ότι για την κατασκευή τους έχουν τηρηθεί ορισμένες προδιαγραφές όπως το λεπτό υλικό και τα 100% μαλλιά από ανθρώπινη φυσική τρίχα ή συνθετική, χωρίς να διαφοροποιείται το αποτέλεσμα.  Τώρα πλέον  βασικά χαρακτηριστικά τους είναι το ελαφρύ βάρος που δεν ζεσταίνει και ο φυσιολογικός όγκος. Επιπλέον, διακριτικά χαρακτηριστικά τους είναι το γεγονός πως είναι χειροποίητες με ειδικό τούλι στο μπροστινό σημείο για ελευθερία σε διαφορετικούς τύπους χτενισμάτων και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και κουρεμάτων. Η περιποίηση καθώς και η καθημερινή τους χρήση δεν διαφέρει σε τίποτα από εκείνη που ακολουθείται στα φυσικά μαλλιά.

 

Μέρος του ποσού καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία, με την προσκόμιση της απόδειξης, του πιστοποιητικού CE και της γνωμάτευσης του ιατρού.

Επισκεπτόμενος κανείς οποιοδήποτε υποκατάστημα της Bergmann Kord μπορεί να προγραμματίσει κάποιο δωρεάν προσωπικό ραντεβού ενημέρωσης για τις ποικίλες διαθέσιμες επιλογές.