laserΗ αγωγή τριχόπτωσης με ενεργά φυτικά βλαστοκύτταρα καθυστερεί τη γήρανση του θύλακα της τρίχας, συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων και παράλληλα διατηρεί τη ζωτικότητα του τριχωτού, καθώς:

Τα φυτικά βλαστοκύτταρα περιέχουν παρόμοιους επιγενετικούς παράγοντες με εκείνους των ανθρώπινων βλαστοκυττάρων

Τα εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων εφοδιάζουν με σημαντικά θρεπτικά στοιχεία τα ανθρώπινα βλαστοκύτταρα

Τα θρεπτικά στοιχεία των φυτικών βλαστοκυττάρων βελτιώνουν τη βιωσιμότητα και την υγεία των ανθρώπινων βλαστοκυττάρων
Η αγωγή μαλλιών με ενεργά φυτικά βλαστοκύτταρα εφαρμόζεται σε περιπτώσεις τριχόπτωσης, λεπτών και/ή αδύναμων μαλλιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση που επιδιώκουμε ενδυνάμωση των μαλλιών και επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης των θυλάκων.

Η Bergmann Kord εφαρμόζει εξατομικευμένες αγωγές που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περίπτωσης (για παράδειγμα τριχόπτωση σε συνδυασμό με λιπαρότητα ή ξηροδερμία).
Η εξειδικευμένη αγωγή μαλλιών Volumed® με τη χρήση προϊόντων φυτικής προέλευσης (δερματολογικά ελεγμένων και εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ), τα οποία προέκυψαν από πολυετείς εργαστηριακές έρευνες της BERGMANΝ Γερμανίας, εφαρμόζεται για την πρόληψη και για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
Soft laser

Οι θεραπείες ήπιας ακτινοβολίας Soft Laser εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση αλλά και την πρόληψη της τριχόπτωσης, καθώς και για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του τριχωτού. Η εφαρμογή του Soft Laser είναι ανώδυνη και απολύτως ασφαλής.

Το Soft Laser είναι μονοχρωματικό φως, έχει ευθεία διεύθυνση και η δέσμη του εστιάζεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο ή περιοχή του τριχωτού και συμβάλλει στην ανάπλαση και τη δραστηριοποίηση των κυττάρων. Επιτυγχάνεται κατά αυτόν τον τρόπο η διέγερση της μικροκυκλοφορίας στο τριχωτό, η οξυγόνωση των τριχοθυλακίων και κατ’ επέκταση η ενίσχυση και η ενδυνάμωση της τρίχας.

Το Soft Laser είναι κατάλληλο για την ενδυνάμωση των μαλλιών και για την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών του τριχωτού (ξηροδερμία, έντονη λιπαρότητα, ερυθρότητα, ερεθισμοί κα) αλλά και γενικότερα για τις περιπτώσεις που τα μαλλιά χρήζουν εξειδικευμένης φροντίδας λόγω φθοράς, επιβάρυνσης από διεργασίες κα.

Ο αριθμός των απαραίτητων συνεδριών καθορίζεται έπειτα από τη συνεκτίμηση του ιατρικού ιστορικού του ενδιαφερόμενου, της προσωπικής εξέτασης και των αποτελεσμάτων του Μικροσκοπικού Τριχολογικού Ελέγχου.
Μετά την ολοκλήρωση της αγωγής, ο Μικροσκοπικός Τριχολογικός Έλεγχος επαναλαμβάνεται για την αποτίμηση του βαθμού αποτελεσματικότητας της αγωγής.