Our Headquarters low resΗ κλινική μαλλιών Bergmann Kord πρωτοπορεί στην επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης από το 1979. Τα 36 χρόνια καινοτομικής ερευνητικής δραστηριότητας επί της επιστημονικής διάγνωσης και ιατρικής αντιμετώπισης της τριχόπτωσης κατατάσσουν την Bergmann Kord μεταξύ των πιο εξειδικευμένων κλινικών μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως.

Έχοντας υπόψη την ανάγκη των πελατών μας στη Κύπρο για τη σωστή και υπεύθυνη εξυπηρέτηση μέσω των αυθεντικών προϊόντων και υπηρεσιών της Bergmann Kord,βρισκόμαστε σε προετοιμασία για τις επόμενες κινήσεις.

Για το επόμενο διάστημα οι πελάτες μας θα εξυπηρετούνται απευθείας από τα κεντρικά της Αθήνας. Σύντομα θα βρισκόμαστε και πάλι κοντά σας με τα γνήσια ποιοτικά, αυθεντικά προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Πραγματοποιώντας την πρώτη συνεδρία εμφύτευσης μαλλιών στην Ελλάδα και με τις περισσότερες συνεδρίες μεταμόσχευσης μαλλιών στο ενεργητικό της – ξεπερνούν τις 60.000 – η Bergmann Kord διαθέτει όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία, εμπειρία και επιστημονικότητα ώστε να αντιμετωπίζει υπεύθυνα και εξατομικευμένα την όποιου βαθμού τριχόπτωση.

Η τεχνολογία αιχμής και η εξειδίκευση της Bergmann Kord την καθιστούν ως την πρώτη επιλογή των ενδιαφερόμενων αναφορικά με όλο το φάσμα υπηρεσιών που αφορούν τη φροντίδα των μαλλιών:

• Τριχολογικός διαγνωστικός έλεγχος

• Μεταμόσχευση μαλλιών

• Θεραπείες τριχόπτωσης

• Προσθετική μαλλιών

• Περούκες παθήσεων

• Τεχνολογία για ογκολογικούς ασθενείς HOS-2

• Προϊόντα κατά της τριχόπτωσης

• Προϊόντα περιποίησης μαλλιών

Η εφαρμογή των πιο σύγχρονων και εξελιγμένων μεθόδων αντιμετώπισης της τριχόπτωσης διασφαλίζει την απόλυτη φυσικότητα του αποτελέσματος και για το λόγο αυτό εμπιστεύονται την Bergmann Kord ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο που επιθυμούν αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό.

Τα προηγμένα επιστημονικά προγράμματα διάγνωσης και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης συμπληρώνονται από τη σειρά προϊόντων volumed® μαζί με νεότερες θεραπείες όπως το PRP για ενδυνάμωση και περιποίηση των μαλλιών που εξάγονται σε όλο τον κόσμο και εφαρμόζονται από μεγάλες κλινικές μαλλιών.

Ως μέλος των κορυφαίων Διεθνών Ιατρικών Οργανισμών, η Bergmann Kord βρίσκεται στο κέντρο των επιστημονικών εξελίξεων, υιοθετεί άμεσα τις νεότερες επιστημονικές εφαρμογές και τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας και η τεχνογνωσία της αναβαθμίζεται συνεχώς βάσει των επιστημονικών εξελίξεων στον τομέα της ιατρικής.

Το έμπειρο ιατρικό της επιτελείο, με άρτια επιστημονική κατάρτιση και εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών, βρίσκεται στο επίκεντρο της επιστημονικής έρευνας και γνώσης ώστε να μπορεί να διασφαλίζει την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλότατης ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Η Bergmann Kord θέτει τα βιογραφικά των γιατρών της στη διάθεση των ενδιαφερομένων και είναι κάτι που συνιστούμε πριν την πραγματοποίηση της επέμβασής τους.

Η επιτυχής εξάπλωση των δραστηριοτήτων της Bergmann Kord στον ελλαδικό χώρο και στις νέες αγορές του εξωτερικού αφορά όλους τους τομείς δραστηριότητας της κλινικής και υλοποιείται βάσει του ευρύτερου επενδυτικού πλάνου μέσω του οποίου επιδιώκεται η εδραίωση της παρουσίας της Bergmann Kord μεταξύ των πιο εξειδικευμένων κλινικών μαλλιών στον παγκόσμιο χώρο.