Η προσθετική μαλλιών αποτελεί μη χειρουργική επιλογή για την αποκατάσταση των μαλλιών σε οποιαδήποτε βαθμίδα αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής.

Η Bergmann Kord προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για 50% έκπτωση με την απόσυρση του παλαιού σας πρόσθετου και τη παραγγελία καινούριου.

Η λύση της προσθετικής μαλλιών απευθύνεται σε όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών, καθώς και σε περιπτώσεις που υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις για επίτευξη πυκνότητας και για κάλυψη της αραίωσης. Ωστόσο, οι εξελιγμένες τεχνικές επιτρέπουν την εφαρμογή της προσθετικής μαλλιών ακόμη και σε μικρού βαθμού αραίωση του τριχωτού της κεφαλής.

Η Bergmann Kord εφαρμόζει αποκλειστικά στην Ελλάδα την τεχνική προσθετικής New Age, που έχει χαρίσει φυσικό αποτέλεσμα σε χιλιάδες άνδρες και γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα νέα μαλλιά εμφυτεύονται σε ειδικές υποαλλεργικές μεμβράνες εξαιρετικής λεπτότητας που εφαρμόζουν τέλεια στο τριχωτό και έχουν απόλυτη σταθερότητα. Η ειδική κατασκευή δεν αφαιρεί από το άτομο την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων και επιτρέπει την άσκηση κάθε είδους δραστηριότητας. Τα μαλλιά λούζονται, χτενίζονται, επιδέχονται κομμωτικές διεργασίες (βαφή κ.ά.) καθώς και χρήση προϊόντων styling.

Οι υπηρεσίες προσθετικής μαλλιών της Bergmann Kord προσφέρονται στα επιστημονικά κέντρα της κλινικής σε Αθήνα (Χαλάνδρι & Νέα Σμύρνη), ΘεσσαλονίκηΠάτραΛάρισαΗράκλειο Κρήτης και Ρόδο.

Το Εξειδικευμένο Τμήμα Προσθετικής Μαλλιών της Bergmann Kord εφαρμόζει αποκλειστικά πρωτοποριακές τεχνικές αποκατάστασης που εξασφαλίζουν απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα για την αραίωση οποιουδήποτε βαθμού: