Εφαρμοσμένη σε χιλιάδες άνδρες σε όλο τον κόσμο, η New Age είναι η κορυφαία τεχνική που εφαρμόζεται και στον κινηματογράφο για τους πρωταγωνιστές του Hollywood, καθώς τα νέα μαλλιά βρίσκονται σε απόλυτη επαφή με το δέρμα, χαρίζουν αίσθηση φυσικότητας και επιτρέπουν την άσκηση κάθε είδους δραστηριότητας.

 

ΑΝΔΡΙΚΗ ΑΡΑΙΩΣΗ

Διαφανείς Μεμβράνες New Age: η ιδανική λύση για όλες τις περιπτώσεις ανδρικής αραίωσης.

Φυσικά μαλλιά, που βρίσκονται σε πλήρη ποιοτική και χρωματική συμβατότητα με τα μαλλιά του ενδιαφερόμενου, εμφυτεύονται σε ειδική λεπτή μεμβράνη ή σε τούλι που επικολλάται με ειδικό υποαλλεργικό gel στην περιοχή της αραίωσης.
Το τεχνητό δέρμα με τα νέα μαλλιά αφήνει την αίσθηση του «δεύτερου δέρματος» και καθώς τα νέα μαλλιά εμπλέκονται ήπια με τα φυσικά δημιουργείται ένα ενιαίο, χειροποίητο πλέγμα που χαρίζει πυκνότητα, όγκο, φυσικότητα και την αίσθηση των «δικών σας» μαλλιών.
Τα πλεονεκτήματα των μεμβρανών New Age:
Το ‘’δεύτερο δέρμα’’ είναι υποαλλεργικό, αναπνέει ελεύθερα και δεν επηρεάζει την υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής

  • Είναι εξαιρετικής λεπτότητας και δεν αφαιρεί την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων
  • Εφαρμόζει τέλεια και έχει απόλυτη σταθερότητα
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στην έκταση της περιοχής που μπορεί να επικαλυφθεί
  • Τα μαλλιά λούζονται, χτενίζονται, επιδέχονται κομμωτικές διεργασίες καθώς και χρήση προϊόντων styling όπως αφρός, gel ή spray χτενίσματος και γενικότερα συμπεριφέρονται όπως και τα φυσικά.

 

ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΡΟΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Ανάλογα τις ανάγκες και επιθυμίες του κάθε ενδιαφερόμενου επιλέγεται ο κατάλληλος τρόπος στήριξης. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι εκπαιδευμένο σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές στήριξης και συνεχώς εξελίσσει τις γνώσεις σε ότι νεότερο προκύπτει μέσο τακτικών σεμιναρίων από τους καλύτερους εκπαιδευτές. Στόχος μας είναι  εκτός από τη φυσικότητα του αποτελέσματος η σταθερότητα & ασφάλεια του αποτελέσματος της τεχνικής.

Το Τμήμα Προσθετικής Μαλλιών της Bergmann Kord εφαρμόζει 3 διαφορετικές τεχνικές στήριξης των πρόσθετων μαλλιών:

  • Hair Weaving
  • Micropoints
  • Grafting