ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ & ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Για την υπεύθυνη και επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μας καλείτε στο +30 210 6828888 για δωρεάν προσωπικό ραντεβού διάγνωσης & ενημέρωσης.

Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες της Bergmann Kord θα σας υποδεχτούν σε άνετη & φιλική ατμόσφαιρα και αφού συμπληρώσετε το ιατρικό σας ιστορικό και εκτιμηθεί απαραίτητο, θα ακολουθήσει ο διεξοδικός τριχολογικός έλεγχος Microscopic Hair & Scalp Analysis.
MICROSCOPIC HAIR & SCALP ANALYSIS
Ο μικροσκοπικός έλεγχος του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διάγνωση της τριχόπτωσης και των πιθανών δυσλειτουργιών του τριχωτού.

Πιο ειδικά:

1. Προσδιορίζεται η εκατοστιαία αναλογία του κύκλου ζωής των μαλλιών και των δυστροφικών τριχών

2. Προσδιορίζονται τυχόν δυσλειτουργίες του τριχωτού

3. Υπολογίζεται η δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων

4. Καταγράφονται τα χαρακτηριστικά της τρίχας

5. Καταγράφεται η πυκνότητα των μαλλιών

6. Γίνεται εκτίμηση για τη μελλοντική εξέλιξη της τριχόπτωσης

7. Για τους υποψήφιους προς μεταμόσχευση μαλλιών, ο μικροσκοπικός τριχολογικός έλεγχος παρέχει δεδομένα που θα αξιοποιηθούν και για τη δημιουργία του Εξατομικευμένου Πλάνου Μεταμόσχευσης Μαλλιών: καταγράφονται οι δυνατότητες, τα όρια και τα αποθέματα τριχοφυΐας της δότριας περιοχής, τα χαρακτηριστικά των τριχών για να εκτιμηθεί το αποτέλεσμα που μπορούν να αποδώσουν κα

Θα δείτε φωτογραφίες μεταμόσχευσης μαλλιών (πριν & μετά) και αν θέλετε μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά άτομα που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών στη Bergmann Kord.
Θα ενημερωθείτε για τις μεθόδους που εφαρμόζει η Bergmann Kord για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και οι ειδικοί θα απαντήσουν σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις σας.
Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι θα ενημερωθείτε αντικειμενικά και με ειλικρίνεια για τις λύσεις που είναι κατάλληλες για τη δική σας περίπτωση, με επιλογές που είναι εφικτές και πραγματοποιήσιμες.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ – ΟΡΜΟΝΩΝ

Η ανδρική τριχόπτωση οφείλεται κυρίως στην Ανδρογενετική Αλωπεκία και η διάγνωση είναι απλή. Αν ωστόσο κριθεί απαραίτητο, θα πρέπει να διενεργηθούν ειδικές εξετάσεις αίματος ή ορμονών (σε περιπτώσεις πχ διαταραχών ορμονών-θυρεοειδούς, διάφορες παθήσεις, ελλείψεις βιταμινών κλπ ) για να διευκολύνουν τη διαδικασία της διάγνωσης. Ενδέχεται ακόμη να πραγματοποιηθεί λήψη διατροφολογικού ιστορικού ή/και εξειδικευμένος δερματολογικός έλεγχος.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες της Bergmann Kord θα σας προτείνουν τη λύση που ενδείκνυται για τη δική σας περίπτωση:

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Θεραπείες Μαλλιών

Προσθετική Μαλλιών