Ανοικτές Επιστημονικές Συναντήσεις για την Τριχόπτωση & τη Μεταμόσχευση Μαλλιών
Έχοντας δημιουργήσει και καθιερώσει τα Επιστημονικά Διήμερα & Τριήμερα κατά της τριχόπτωσης, πλέον η Bergmann Kord διοργανώνει τις Ανοικτές Επιστημονικές Συναντήσεις για την Τριχόπτωση και τη Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Το παγκόσμια αναγνωρισμένο επιστημονικό επιτελείο της Bergmann Kord επισκέπτεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα την Κύπρο για να προσφέρει δωρεάν διάγνωση & ενημέρωση σε όλους τους ενδιαφερόμενους & παράλληλα να ενημερώσει σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και τη μεταμόσχευση μαλλιών.
Οι γιατροί μας συζητούν σε προσωπικά ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους, πραγματοποιούν επανέλεγχο αποτελεσμάτων και παρέχουν ειδικές συμβουλές για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, καθώς η ιατρική ομάδα της Bergmann Kord συμμετέχει ανελλιπώς στα κορυφαία παγκόσμια ιατρικά συνέδρια για τη μεταμόσχευση μαλλιών και πρωτοστατεί στην υπεύθυνη ενημέρωση για όλα τα νεότερα επιστημονικά επιτεύγματα στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα επιστημονικά κέντρα της Bergmann Kord σε Ελλάδα & Κύπρο και πολλές φορές έχουμε την τιμή να παρευρίσκεται και ο πρόεδρος της Γερμανικής Bergmann κος Klaus Muller.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ανοικτές Επιστημονικές Συναντήσεις της Bergmann Kord για την Τριχόπτωση και τη Μεταμόσχευση Μαλλιών, μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με την κεντρική κλινική της Αθήνας στο +30 210 6828888.