Το Κόστος της Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Τα κριτήρια για την επιλογή κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών

Το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική εμφάνιση. Επιβάλλεται επομένως η επιλογή κλινικής μαλλιών να γίνεται αποκλειστικά με κριτήριο τα αποδεδειγμένα καλά αποτελέσματά της και τη βαρύτητα & αναγνώριση που έχει στο χώρο.

Η παγκόσμια αναγνώριση της Bergmann Kord ως μίας από τις πιο αξιόπιστες κλινικές μαλλιών του κόσμου έχει επιτευχθεί βάσει των επιτυχημένων αποτελεσμάτων της και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επιλέγουν τη Bergmann Kord ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσουν μεταμόσχευση μαλλιών.

Η τιμή της Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Η εμπειρία, η ανάπτυξη και το μέγεθος της Bergmann Kord της παρέχουν τη δυνατότητα να καθιστά τη μεταμόσχευση μαλλιών οικονομικά προσιτή επιλογή για όλους τους ενδιαφερόμενους. Υιοθετώντας την προσήκουσα πολιτική τιμών, η BERGMANN KORD επιτρέπει σε όλους τους άνδρες & όλες τις γυναίκες να εμπιστευθούν μια έμπειρη & εξειδικευμένη κλινική μαλλιών.

Ωστόσο, για να συμβάλλουμε στην πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών, αναφέρουμε τα εξής:

Η τιμή της μεταμόσχευσης μαλλιών καθορίζεται από τον αριθμό των τριχοθυλακίων που εμφυτεύονται. Κάθε τριχοθυλάκιο περιέχει 1-4 τρίχες και είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι το ιατρικό επιτελείο της Bergmann Kord μεταφυτεύει τα τριχοθυλάκια αυτούσια και δεν τα κατατέμνει.

Στο σημείο αυτό η Bergmann Kord εφιστά την προσοχή των ενδιαφερομένων, καθώς με τις σύγχρονες τεχνικές υπάρχει η δυνατότητα να διαιρούνται τα τριχοθυλάκια και τα νέα μικρότερα τριχοθυλάκια να μεταφυτεύονται στην περιοχή της αραίωσης.

Αποτέλεσμα; Η κατάτμηση των τριχοθυλακίων επιτυγχάνει μεγαλύτερο αριθμό μοσχευμάτων αλλά δεν δημιουργεί μεγαλύτερο αριθμό τριχών.

Εάν λοιπόν κάποιος συγκρίνει τις τιμές της μεταμόσχευσης μαλλιών αποκλειστικά και μόνο βάσει του αριθμού των τριχοθυλακίων, θα πρέπει να έχει διασφαλίσει ότι αναφερόμαστε σε αριθμό αυτούσιων τριχοθυλακίων.

Ποιο όμως είναι το αποτέλεσμα από την εμφύτευση διαιρεμένων τριχοθυλακίων;

1. Αυξημένη τιμή για τη μεταμόσχευση μαλλιών, αφού τα διαιρεμένα τριχοθυλάκια δεν αποδίδουν περισσότερες τρίχες
2. Λιγότερο φυσικό αποτέλεσμα, αφού η διαίρεση των τριχοθυλακίων αλλοιώνει τη φυσικότητά τους
3. Λιγότερες πιθανότητες βιωσιμότητας για τα διαιρεμένα τριχοθυλάκια, εξαιτίας της καταπόνησης που υφίστανται κατά την κατάτμησή τους.

Επομένως, ο αριθμός των τριχοθυλακίων δεν μπορεί από μόνος του να είναι κριτήριο για την τιμή της μεταμόσχευσης μαλλιών, αν πρωτίστως δεν διασφαλίζεται η φυσική ακεραιότητα των μεταφυτευόμενων τριχοθυλακίων.