Οι απαντήσεις που ακολουθούν αποτελούν ιδιαίτερα χρήσιμο ενημερωτικό υλικό για πολλά θέματα που αφορούν τη διάγνωση, την τριχόπτωση, τη μεταμόσχευση μαλλιών, τις θεραπευτικές αγωγές κατά της τριχόπτωσης ή γενικές ερωτήσεις. Αν επιθυμείτε πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις, μπορείτε ελεύθερα να απευθυνθείτε στην κλινική μας ή να αποστείλετε τη Φόρμα Επικοινωνίας με το θέμα που σας απασχολεί.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Ποιο είναι το κόστος για ένα ραντεβού διάγνωσης;
Στην κλινική μας πραγματοποιούμε δωρεάν ραντεβού διάγνωσης & ενημέρωσης. Οι ειδικοί της Bergmann Kord είναι στη διάθεσή σας στα 2 επιστημονικά κέντρα της κλινικής στην Κύπρο. Αν ωστόσο δεν υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής συνάντησης, είναι διαθέσιμη προς συμπλήρωση η Online Φόρμα Διάγνωσης.

Πώς μπορώ να ενημερωθώ σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης;

Σε μια προσωπική συνάντηση με το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής μας θα λάβετε ειδική & εξατομικευμένη πληροφόρηση σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα για προσωπικό ραντεβού διάγνωσης, μπορείτε να μας αποστείλετε τηνOnline Φόρμα Διάγνωσης και θα λάβετε σύντομα απάντηση από τους ειδικούς μας.