Οι απαντήσεις που ακολουθούν αποτελούν ιδιαίτερα χρήσιμο ενημερωτικό υλικό για πολλά θέματα που αφορούν τη διάγνωση, την τριχόπτωση, τη μεταμόσχευση μαλλιών, τις θεραπευτικές αγωγές κατά της τριχόπτωσης ή γενικές ερωτήσεις. Αν επιθυμείτε πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις, μπορείτε ελεύθερα να απευθυνθείτε στην κλινική μας ή να αποστείλετε τη Φόρμα Επικοινωνίας με το θέμα που σας απασχολεί.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

 

Τι ακριβώς προσφέρουν οι θεραπείες τριχόπτωσης;
Να διευκρινίσουμε αρχικά ότι δεν υπάρχει θεραπεία για την τριχόπτωση, αλλά υπάρχουν τρόποι για τον περιορισμό και την αντιμετώπισή της –πάντα σε αναλογία με την κάθε περίπτωση. Οι θεραπείες τριχόπτωσης έχουν χαρακτήρα πρόληψης και συνδράμουν στη συντήρηση των υπαρχόντων μαλλιών.

 

Ποιες θεραπείες κατά της τριχόπτωσης εφαρμόζει η Bergmann Kord;
Η Bergmann Kord εφαρμόζει εξατομικευμένες θεραπείες τριχόπτωσης που αποτελούν συνδυασμό της τοπικής αγωγής Volumed® και/ή του Soft Laser. Είναι κατάλληλες για άνδρες και γυναίκες και δεν έχουν παρενέργειες.

 

Εάν υποβληθώ σε θεραπεία τριχόπτωσης με Soft Laser διατρέχει κάποιον κίνδυνο η υγεία μου;
Όχι, το Soft Laser αποτελεί μια ευρύτατα εφαρμοσμένη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό.

 

Πόσο πρέπει να διαρκούν οι θεραπείες τριχόπτωσης για να έχουν αποτέλεσμα;
Για να έχουν αποτέλεσμα οι θεραπείες τριχόπτωσης της Bergmann Kord, θα πρέπει να εφαρμοστούν για τουλάχιστον 3 μήνες. Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο, καθώς εξαρτώνται από παραμέτρους όπως ο ρυθμός της τριχόπτωσης, η αιτιολογία αυτής, η συχνότητα εφαρμογής της θεραπείας κα

 

Η σειρά προϊόντων για τα μαλλιά τι χαρακτηριστικά έχει;
Η σειρά προϊόντων μαλλιών της Bergmann Kord δημιουργήθηκε μετά από πολυετείς, εντατικές επιστημονικές έρευνες της Γερμανικής Bergmann. Είναι απόλυτα ασφαλής, δερματολογικά ελεγμένη και έχει λάβει έγκριση από τον ΕΟΦ.

 

Από ποια σημεία μπορώ να προμηθευτώ τα προϊόντα Volumed®;

Τα προϊόντα μας διατίθενται στα επιστημονικά μας κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας από το site μας, αποστέλλοντας την ηλεκτρονική Φόρμα Παραγγελίας. Οι αγορές από 100 ευρώ και πάνω δεν επιβαρύνονται από το κόστος αποστολής.